Våra produkter

Jojab AB tillhandahåller lego- och prototyptillverkning av svetsade, vattenskurna, bearbetade och bockade komponenter. Vi tar helhetsansvar från ritning till färdig detalj inklusive lack, elförzinkning eller annan ytbehandling. Kärnkompetenser är vattenskärning, bockning, bearbetning och svetsning. Vi kan bearbeta och skära i princip alla material - rostfritt, aluminium, Hardox, Weldox, plaster, gummi, glas mm.

» Vattenskärning » Kantpressning / kantbockning
» Svetsning » Bearbetning, fräsning / svarvning

Vattenskärning

En metod för att skära i princip alla material. Metoden tillför ingen värme till materialet och lämpar sig för tjocklekar 1-200mm. Vi kan skära plåtar upp till 3000x1500mm i vår maskin.

Kantpressning / kantbockning

Vår kantpress är på 160 ton och klarar ungefär upp 8mm stål plåt full bredd 3000mm. Självklart bockar vi även tjockare plåt men i smalare bredd.

Svetsning

Vi kan svetsa i stål, rostfritt och aluminium. Vid återkommande jobb kan vi även bygga fixturer för att effektivisera arbetet och få hög kvalitet efter svets.

Bearbetning, fräsning / svarvning

Vi kan utföra enklare konventionell bearbetning, svarvning, fräsning, gängning, brotschning och borr. Vid större serier av komplexa produkter har vi bra samarbete med ett par olika företag som vi kan tillhandahålla detta ifrån.